Åsane Ishockeyklubb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gladnyhet fra den ferske Idrettsmeldingen: Ishallen kommer -- riktignok ikke før i 2014 (byggestart 2013), men den kommer.

 

23.04.09: Les artikkel i BT

24.04.09: ... og i Åsane Tidende

 

 

Åsane Ishall:

 

Det er bare å beklage, men den er enda ikke bygget..... men her skal vi etterhvert legge ut info om prosjektet.

 

Mens vi venter på at noen fra styret skal ta seg tid til å legge ut litt info her kan vi jo røpe at vi har funnet en høyst egnet tomt for ishallen -- eller for å være litt mer presis så har idrettsdirektør Rune Titlestad foreslått grusbanetomten mellom Vestlandshallen og de to kunstgressbanene som en høyst egnet tomt. Vi her skjønt enige -- og Hordaland Ishockeykrets har derfor sendt anmodninger til både Idrettsrådet og Idrettsetaten om å omdefinere tomten fra formål idrett/fotball til idrett/ishall. Gjennom litt sprengning i åssiden bak skal en her i tillegg til ishall med egen curlinghall kunne få plass til en hall eller to til (turn- og håndballhall?).

 

Og mens vi venter på at kommunen skal foreta seg noe har bydelens yngre ishockeyspillere testet ut forholdene på tomten.

 

 

 

Her ser vi førsterekken med maskot klar for en treningsøkt

 

 

 

 

Vel, hva skal en si? Jo, her må vi få is. Dette er ikke egnede forhold for å spille ishockey. Pucken glir dårlig... faktisk svært dårlig -- og selv med rulleskøyter er grus et svært uegnet underlag.

 

 

aasanehockey.com © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.aasanehockey.com

info@aasanehockey.com